Shqip / Albanisch

Ne jemi në krahë të  migrantëve në mbeshtetjen e formimit te jetës së tyre me zemer, këshilla dhe veprime.
Ne flasim shumë gjuhë dhe mundemi të ju ndihmojmë në shumë pyetje.
Neve na gjeni në Austrinë e Epërme, veçanërisht në Linz dhe Wels. Ne jemi  gjithashtu pranë jush edhe nëpërmjet telefonit ose online.
Nëse keni nevojë për mbështetje, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të caktojmë një takim për ju.
Ne mund t’ju këshillojmë për temat e mëposhtme: punë, strehim, financa, ligj, çështje sociale, arsim dhe shëndetësi.

Kontakt:
+43 (0) 732 / 66 73 63 – 601
office@migrare.at